Verzending:
Orders worden standaard verstuurd via onze vaste partners UPS & DHL.

Bezorging:
Pakketten tot 31kg worden via UPS/DHL verstuurd, indien het totaal gewicht boven de 31kg uitkomt versturen wij uw order in meerdere pakketten.
Indien het totaal gewicht en/of afmetingen (zoals kabelhaspels e.d.) niet met de standaard UPS/DHL zending kan worden bezorgd, leveren wij uw order via pallet zending.

Levering:
Levering van orders vindt plaats op werkdagen van maandag t/m vrijdag in veel gevallen de dag nadat wij uw order hebben verstuurd.
Het is mogelijk om de levering de volgende werkdag te garanderen middels DHL expresser levering voor 11:00. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Bezorgkosten:
Standaard leveringskosten € 7,25 (NL) € 7,65 (BE)
Standaard pallet levering € 45,35 (NL) € 59,21 (BE) 

Orders met een totaalbedrag boven de € 250,00 excl. BTW worden franco geleverd (NL/BE) met uitzondering van de eilanden.

Retour
Indien u niet tevreden bent over de geleverde materialen kunt u na telefonisch/e-mail contact onder enkele voorwaarden uw order retour sturen.

Het geleverde dient in originele staat en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour gestuurd te worden. De kosten van de retourzending zijn voor kosten van de klant. Netshopper geeft het aankoop bedrag (incl. de heen verzendkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping terug.

Wij betalen de klant terug met hetzelfde betaalmiddel  als waarmee hij de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij klant  uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen  voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Let op, belangrijke informatie:
Op maat gemaakte producten/materialen (o.a. prefab glasvezelbekabeling) kunnen niet teruggestuurd worden.