Ontdek de kracht van een prefab glasvezelkabel

Ontdek de kracht van een prefab glasvezelkabel

Veel installateurs krijgen met het probleem te maken dat ze niet over de mogelijkheid beschikken om zelf bij de klant een glasvezelverbinding tot stand te brengen. Wij van Netshopper B.V. hebben hier echter een interessante oplossing voor gevonden. Door gebruik te maken van een prefab glasvezelkabel behoort de verplichting om een beroep te doen op een glasvezelspecialist voorgoed tot het verleden. Op deze manier kunt u, uw klant veel beter en efficiënter van dienst zijn. Bent u eveneens geïnteresseerd in de unieke voordelen die het gebruik van een prefab glasvezelkabel met zich meebrengt? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten!

Wat is een prefab glasvezelkabel?

Laat ons in eerste instantie even in detail ingaan op wat een prefab glasvezelkabel nu precies is. Dit type glasvezelkabel kenmerkt zich door het feit dat ze aan beide kanten reeds is voorzien van connectoren. Bovendien zijn de connectoren uitgerust met een beveiligde buis die er voor zorgt dat de kabel door een bepaald traject kan worden getrokken zonder dat de connectoren schade oplopen. Bij een gewone glasvezelkabel is dat niet zelden wel het geval waardoor er niet alleen zeer veel tijd, maar ook geld verloren gaat. Door gebruik te maken van een prefab glasvezelkabel wordt dit probleem voorkomen terwijl er ook geen reden meer is om nog een beroep te doen op een specifieke glasvezelspecialist. Ook de algemene installateur kan namelijk zonder enig probleem met deze kabel uit de voeten. Zelf een glasvezelverbinding bij de klant realiseren is op deze manier dan ook geen enkel probleem meer!

Kenmerken van een prefab glasvezelkabel

Prefab glasvezelkabels worden gekenmerkt door verschillende factoren. Zo is de kabel verkrijgbaar in verschillende modes. De multimode (OM1, OM2, OM3 en OM4) wordt gebruikt voor korte afstanden terwijl de single mode (OS2) dan weer wordt ingezet voor langere afstanden. Daarnaast beschikt de prefab glasvezelkabel ook over diverse connector mogelijkheden waarvan ST, SC en LC de meest gangbare zijn maar ook de meer specialistische connectoren zoals MTRJ en FC zijn mogelijk. Hoe dan ook, bent u voor het realiseren van een glasvezelverbinding op zoek naar een zo efficiënt mogelijke oplossing en wilt u de kosten voor een glasvezelspecialist vermijden? In dat geval zullen onze prefab glasvezelkabels ongetwijfeld aan al uw verwachtingen tegemoet weten te komen!

Voordelig op maat gemaakte prefab glasvezelkabels

Het feit dat de prefab glasvezelkabel een sluitende oplossing biedt voor installateurs wil daarom nog niet zeggen dat er automatisch een hoog prijskaartje aan deze kabel verbonden is, in tegendeel. Wij van Netshopper B.V. zijn een scherpe aanbieder op vlak van deze specialistische kabels die bovendien ook nog eens geheel op maat gemaakt kunnen worden. Welke lengte u met andere woorden ook nodig heeft, wij zorgen er voor dat deze zonder probleem voor u gemaakt kunnen worden. De prefab glasvezelkabels worden dan ook altijd door ons zelf gemaakt en uiteraard beschikt u als klant steeds over een passende garantie. Bent u overtuigd door de unieke voordelen die het gebruik van een prefab glasvezelkabel met zich meebrengt? Aarzel dan geen moment langer en bestel ze vandaag nog bij ons tegen een scherpe prijs!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.